Menu
Winkelmand

JBL Stadium 62CF

JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF
JBL Stadium 62CF

Productinformatie

Een nieuw geluid

Zeg vaarwel tegen je oude, versleten fabrieksluidsprekers en ervaar een onmiddellijke sprong in geluidskwaliteit met JBL's Stadium Series-luidsprekers. De Stadium 62CF 6-1/2" (16,5 cm) component luidsprekersysteem heeft een forse magneet en een extra grote spreekspoel voor een geweldige impact die je oude hardware te schande zet. En met JBL's zeer gevoelige ontwerp kun je het meeste uit elk vermogen halen je deze luidsprekers geeft.

Afzonderlijke edge-driven dome-tweeters

JBL heeft dit systeem gecreëerd als een hifi-oplossing voor diegenen die een beter geluid in hun voertuig willen. Je vindt een edge-driven ontwerp in hun afzonderlijke aluminium dome-tweeters voor een soepelere, meer open respons en minimale vervorming bij hoge volumeniveaus.

Plus One+ woofertechnologie

De glasvezelwoofer van JBL behoudt zijn vorm wanneer het vermogen wordt opgevoerd, zodat je nog steeds een pittige en gedefinieerde bas krijgt. Glasvezel weegt minder dan traditionele materialen, dus je hebt ook niet veel vermogen nodig om deze woofer aan te drijven. JBL's Plus One+ woofertechnologie verlengt de conus tot aan de rand, waardoor je veel oppervlak krijgt - en een grotere conus betekent meer bas als aanvulling op de superieure hoogfrequente respons.

Veelzijdige cross-overs

JBL houdt hun externe crossovers aan dezelfde normen als de rest van dit luidsprekersysteem. De slank gebouwde crossovers helpen het stadiongeluid vorm te geven en brengen alle details naar voren waardoor jouw muziek echt klinkt. Elke crossover heeft ook een knop voor het regelen van het tweeterniveau, zodat je de helderheid naar jouw smaak kunt aanpassen.

Vermogensbehandeling perfect voor elk systeem

Deze luidsprekers van 3 ohm hebben een ultrahoge gevoeligheid, zodat je ze kunt voeden met een fabrieksradio of aftermarket-stereo, maar je krijgt de beste resultaten door ze voldoende vermogen te geven van een externe versterker. Hoe dan ook, de lage impedantie van deze luidsprekers maakt je veilig gebruik van elke beschikbare watt vermogen voor uitzonderlijke prestaties.

Roosters zijn niet inbegrepen

Specificaties

Technische specificaties
Type speaker Composet
Aantal woofers 2
Aantal tweeters 2
Diameter woofer (cm) 16,5
RMS vermogen (Watt) 110
Maximaal muziekvermogen (Watt) 330
Impedantie (Ohm) 3
Gevoeligheid (dB) 93
Frequentiebereik (Hz) 45 - 40000
Inbouwdiepte (mm) 54

Reviews

Geef beoordeling