Menu
Winkelmand

JBL BASS PRO BP12

JBL BASS PRO BP12
JBL BASS PRO BP12
JBL BASS PRO BP12
JBL BASS PRO BP12
JBL BASS PRO BP12
JBL BASS PRO BP12
JBL BASS PRO BP12
JBL BASS PRO BP12

Productinformatie

Voeg een explosie van bas toe

JBL's BassPro12 actieve subwoofer voegt een explosie van bas toe aan jouw voertuig, zodat je de impact van je muziek echt kunt voelen terwijl je rijdt. JBL ontwierp dit bassysteem om te schitteren in de auto-omgeving en stemde het af op strakke, responsieve lage tonen.

Krachtige bas uit een 12" sub

De BassPro12-behuizing is voorzien van een JBL 12" sub die met zijn polypropyleen conus en hi-roll rubberen rand echt de donder uitstraalt. De ingebouwde 150 watt versterker is perfect afgestemd op de sub. Gebruik een versterker kabelset om de BassPro12 van stroom te voorzien, en je hebt van je auto een concertzaal gemaakt.

Unieke poort voor compact ontwerp

De behuizing is voorzien van JBL's unieke Slipstream-poort, die een kortere lengte biedt met een brede opening die poortruis en vervorming vermindert. Dit betekent dat JBL een compactere behuizing kan bouwen en toch geweldige prestaties kan halen uit deze keiharde sub. De vezelplaatconstructie met gemiddelde dichtheid biedt sterkte en duurzaamheid onder extreme omstandigheden, terwijl de tapijtbekleding jouw investering beschermt.


Specificaties

Technische specificaties (Subwoofers)
Ingebouwde versterker Ja
Diameter woofer (mm) 300
Frequentiebereik (Hz) 30 - 200
RMS vermogen (Watt) 150
Maximaal muziekvermogen (Watt) 450
Gevoeligheid (dB) 12
Impedantie (Ohm) 3
Crossover-frequentie (Hz) 40 - 200
Inbouwdiepte (mm) 260

Reviews

Geef beoordeling