Menu
Winkelmand

Rockford Fosgate PM1000X5

Rockford Fosgate PM1000X5
Rockford Fosgate PM1000X5
Rockford Fosgate PM1000X5
Rockford Fosgate PM1000X5
Rockford Fosgate PM1000X5
Rockford Fosgate PM1000X5
Rockford Fosgate PM1000X5
Rockford Fosgate PM1000X5

Productinformatie

Rockford Fosgate PM1000X5

Rockford Fosgate ontwerpt hun PM1000X5 5-kanaals versterker als het middelpunt van uw high-performance marine of powersports audio systeem. Stuur de voorspeakers aan op de 2 voorste kanalen, laat de twee achterste luidsprekers over de achter kanalen lopen en stuur uw marine subwoofer(s) aan over het vijfde kanaal. De PM1000X5 levert meer dan voldoende vermogen, met zijn Klasse AB technologie behandeling voor de voorste en achterste kanalen, plus de klasse BD voor het sub-kanaal. Het is de ideale combinatie van prestaties en precisie, plus hij is gebouwd voor de eisen op het water.

 

Gemaakt voor een lange levensduur en eenvoudige installatie

Het leven op het water of in het vuil kan behoorlijk lastig zijn voor elektronica, dus de PM1000X5 is hiervoor speciaal gebouwd. Conforme de gecoate circuits welke bestand zijn tegen vocht en vuil, terwijl de roestvrijstalen hardware niet zal bezwijken onder corrosie. Rockford Fosgate maakt ook gebruik van de innovatieve Maximum Efficiency koellichaam Application (MEHSA3) bouwproces, die levert tot vijf keer betere warmteoverdracht dan de traditionele montage technieken. Hierdoor zal deze versterker knallen zonder oververhitting, zelfs wanneer hij wordt weggestopt in een kleine ruimte. En je hoeft je geen zorgen te maken over het vermogen voor langere tijd, namelijk dankzij de tri-stage bescherming die warmte, oververhitting en kortsluiting dekt.

 

Niveau instelling gemakkelijk gemaakt

De PM1000X5 gebruikt Rockford Fosgate's CLEAN-instelling technologie, dus er is geen giswerk meer bij het instellen van uw vermogen niveaus. Eenvoudig te zien d.m.v. LED-indicatoren welke knipperen, zodat u uw versterker afgesteld heeft voor maximale prestaties bij het elimineren van vervorming.


 

 

Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Lengte (cm) 20
Technische specificaties (Marine speakers/subwoofers)
Maximaal muziekvermogen (Watt) 800
Technische specificaties (Marine versterkers)
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 75

Reviews

Geef beoordeling