Menu
Winkelmand

Mosconi Zero 1

Mosconi Zero 1

Product omschrijving

Mosconi Zero 1

Hieronder vindt u de specificaties van deze monoblock versterker van Mosconi. Caraudioshop.nl heeft een grote collectie monoblock versterkers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende monoblock autoversterkers. Daarnaast is Caraudioshop.nl officieel dealer van Mosconi, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.


Mosconi Zero 1 - Subwoofer versterker

De Mosconi ZERO lijn staat voor het beste wat er op het gebied van versterkers te krijgen is. Brute kracht en de verfijnde Italiaanse sound zijn in een prachtige behuizing ondergebracht.


PWM geregelde voeding

Vrijwel alle fabrikanten geven het RMS vermogen van hun versterkers op bij een accuspanning van 14.4 Volt. In de praktijk is het vrijwel onmogelijk om 14.4 volt op de aansluitklemmen van je versterker te hebben bij maximale belasting. Zelfs met draaiende motor ontstaat er spanningsval door verliezen in de dynamo, accu en bekabeling. 

De Mosconi ZERO versterkers zijn uitgerust met een geregelde voeding die continue de boordspanning meet en indien nodig de interne voeding bijregelt. Hierdoor levert de versterker ook bij lagere boordspanning nog het maximale uitgangsvermogen!


OverCold & HyperDrive

Als 2 x 450 watt RMS op 4 Ohm niet genoeg is, of u wilt kortstondig meer vermogen op uw subwoofer voor een SPL wedstrijd, dan kunt u gebruik maken van de HyperDrive functie. Met de versterker in HyperDrive mode levert de ZERO 1 nog meer vermogen. Door de OverCold functie in te schakelen draaien de 4 ventilatoren op het maximale toerental om zo de versterker maximaal te koelen. 


Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Auto Turn On Ja
Crossover Low Pass
High Level in Ja
Klasse A
Lengte (cm) 59
Maximaal muziekvermogen (Watt) 3000
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 900

Reviews

Geef beoordeling
Mosconi Zero 1
  • Beschikbaarheid: 1 tot 3 werkdagen
  • Merk: Mosconi
  • Model: MOSZ1
€ 1.400,00
Excl. BTW: € 1.157,02