Menu
Winkelmand

Mosconi AS 300.2 24V

Mosconi AS 300.2 24V

Product omschrijving

Mosconi AS 300.2 24V

Hieronder vindt u de specificaties van deze 2-kanaals versterker van [Merk]. Caraudioshop.nl heeft een grote collectie 2-kanaals versterkers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 2-kanaals autoversterkers. Daarnaast is Caraudioshop.nl officieel dealer van Mosconi, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.


Mosconi AS 300.2 24V - 2-kanaals versterker

Van de grond af opgebouwd met unieke onderdelen en een geheel nieuwe visie op car audio.
Een verademing voor de ervaren inbouwer, een beleving voor de muziekliefhebber. Emotie in een designerjas.

De Gladen Audio Mosconi versterkers zijn doordacht gebouwd, robuust en met een klankkarakter zoals we dat in deze prijsklasse nog niet gewend waren. Een aantal vernieuwende features op een rij:

 • Lost terminal design
 • Multifunctioneel beveiligingssysteem
 • Intelligent koelsysteem
 • Optionele LED verlichting
 • XXL Powerterminals
 • Mini-ANL Inside
 • 1 Ohm Stabiel
 • Gladen Optimizing Card Ready
 • Leverbaar in wit en zilvergrijs


Lost terminal design
De aansluitterminals van de Mosconi versterkers zijn verzonken ingebouwd waardoor de versterker extreem compact en strak in te bouwen is. Ook de cinch-pluggen verdwijnen en de versterker.
Vastzetten van de powerkabels gebeurt middels inbus schroeven die onder de afdekplaten zijn verstopt. Onder deze deksels zitten ook de potmeters en schakelaars om de versterker mee in te stellen en de montage-gaten voor de schroeven, uit het zicht en toch binnen handbereik!

Multifunctioneel beveiligingssysteem
Het multifunctionele beveiligingssysteem controleert op spanningsfouten (te hoog of te laag), kortsluiting en temperatuurproblemen. De status is daarbij altijd af te lezen via een 3-kleuren LED aan de bovenzijde. Elke kleur heeft daarbij een eigen betekenis.

Intelligent koelsysteem
Het geïntegreerde koelsysteem is temperatuur-gestuurd en draait alleen indien nodig. Wordt de versterker te warm dan begint een koelfan langzaam te draaien, naarmate de versterker warmer wordt gaat de fan sneller draaien en wordt de versterker beter gekoeld. Op deze manier blijft de versterker altijd op een ideale temperatuur, ook als hij in een kleine ruimte is ingebouwd.

Optionele LED verlichting
Een Mosconi versterker is al een blikvanger, met de optionele LED verlichting springt hij helemaal in het oog. De indirecte verlichting zorgt voor een subtiele nuance in uw kofferbak. De LED strips zijn eenvouding te monteren via de zijkant van de versterker, zonder de versterker te hoeven demonteren. De aansluiting hiervoor is uiteraard aanwezig.

XXL Powerterminals
Grote versterker vragen om grote kabels! De ingebouwde aansluitterminals maken het mogelijk om voedingskabel te gebruiken tot 35 mm2.

Mini-ANL Inside
Een zekering is altijd een ongewenste weerstand in het stroomcircuit, zeker bij eindversterkers. De beste zekering is nog altijd de plaatzekering, oftewel de ANL/Wafer-zekering. De Mosconi versterkers beschikken dan ook over een ingebouwde Mini-ANL zekering die vanaf de bovenzijde bereikbaar is.

1 Ohm stabiel
Stabiliteit en kwaliteit gaan hand in hand! Mosconi versterkers zijn dan ook zo ontwikkeld dat een luidsprekerimpedantie tot 1 Ohm per kanaal geen enkel probleem vormt! Gebrugd kunnen de versterkers een minimale impedantie van 2 Ohm aan zodat ze bijvoorbeeld probleemloos 2 woofers van 4 ohm kunnen aansturen.

Gladen Optimizing Card Ready
Met een voertuigspecifieke Gladen Optimizing Card is uw Mosconi AS versterker op maat gemaakt voor uw auto! Lees hier meer over de Optimizing Cards.

 

Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Auto Turn On Ja
Crossover Low Pass
High Level in Ja
Klasse D
Lengte (cm) 59
Maximaal muziekvermogen (Watt) 1800
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 1000
Voltage 24 volt

Reviews

Geef beoordeling
Mosconi AS 300.2 24V
 • Beschikbaarheid: 1 tot 3 werkdagen
 • Merk: Mosconi
 • Model: MOSAS300224V
€ 800,00
Excl. BTW: € 661,16