Menu
Winkelmand

Mosconi A Class

Mosconi A Class
Mosconi A Class
Mosconi A Class
Mosconi A Class

Productinformatie

Mosconi A Class 2-kanaals versterker

Hieronder vindt u de specificaties van deze 2-kanaals versterker van Mosconi. Wij hebben een grote collectie 2-kanaals versterkers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 2-kanaals autoversterkers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Mosconi, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.

Om tegemoet te komen aan de absolute HiFi purist ontwikkelde Mosconi deze High End Klasse A versterker. Alle features op een rij:

  • Dynamisch Klasse A
  • Dual Mono
  • SMD technologie
  • Zero Negative Feedback
  • Direct Drive optie
  • Optimizing Card Ready
  • Forced Cooling


Dynamisch Klasse A

De klasse A versterker staat onder HiFi liefhebbers bekend als de topologie voor perfecte geluidsweergave. Grote nadeel van normale klasse A versterkers is het slechte rendement, hoge ruststroom en de grote warmte ontwikkeling die daarmee gepaart gaat. Hierdoor zijn er maar weinig klasse A versterkers voor in de auto, bovendien leveren deze versterkers vaak relatief weinig vermogen.

De Mosconi A Class beschikt over een unieke "On Demand" schakeling. Deze schakeling zorgt ervoor dat het gewenste vermogen te allen tijde beschikbaar is zonder dat er onnodig stroom verbruikt wordt. Hierdoor stijgt het rendement van de versterker enorm en daalt dus ook de warmte ontwikkeling. Gevolg is dat de Class A verhoudingsgewijs compact is en bovendien over een behoorlijk uitgangsvermogen beschikt.


Dual Mono

Om een optimale kanaalscheiding te garanderen is de Class A volledig "Dual Mono" opgebouwd, ook de voeding is dubbel uitgevoerd. Het resultaat is versterker die een perfect stereobeeld neerzet.


SMD Technologie

Surface Mounted Devices zijn componenten met een compacte bouwvorm waardoor het mogelijk is om de signaalwegen in de versterker zo kort mogelijk te houden. Hierdoor worden storende invloeden en andere imperfecties tot een minimum beperkt.


Zero Negative Feedback

Negatieve Feedback (NFB) wordt in vrijwel elke versterker gebruikt om de tekortkomingen van de schakeling te compenseren. Hierdoor daalt de harmonische vervorming (THD). Nadeel van deze toepassing is dat de zogenaamde Intermodulatie Vervorming (TIM) toeneemt. 
De Class A versterker is dusdanig goed ontworpen dat hij ook zonder NFB goede vervormingscijfers haalt waardoor Intermodulatie Vervorming tot een minimum beperkt blijft.


Direct Drive

Door middel van de Direct Drive functie kan men de eindtrappen direct aansturen zonder tussenkomst van de voorversterker. Hierdoor worden de signaalwegen nog korter gemaakt wat de geluidskwaliteit uiteraard ten goede komt.


Gladen Optimizing Card Ready

Met een voertuigspecifieke Gladen Optimizing Card is uw Mosconi AS versterker op maat gemaakt voor uw auto! Lees hier meer over de Optimizing Cards.


Forced Cooling

De Mosconi Class A is voorzien van temperatuurgeregelde ventilatoren. Deze beginnen langzaam te draaien als de versterker boven de 55 ºC komt en gaan harder draaien naarmate de temperatuur toeneemt. Hierdoor wordt de versterker altijd op de optimale bedrijfstemperatuur gehouden.


Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Auto Turn On Ja
High Level in Ja
Maximaal muziekvermogen (Watt) 400
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 100

Reviews

Geef beoordeling