Menu
Winkelmand

JBL GX600C

JBL GX600C
JBL GX600C
JBL GX600C
JBL GX600C
JBL GX600C
JBL GX600C
JBL GX600C
JBL GX600C

Productinformatie

Stijlvol geluid

JBL maakt luidsprekers voor trendsetters, zij die een autoluidspreker willen die er net zo goed uitziet als hij klinkt. Het GX600C 6-1 / 2" componentluidsprekersysteem pronkt met een eigentijdse uitstraling die wordt ondersteund door JBL's legendarische toewijding aan uitstekend geluid. Dit systeem omvat twee woofers, twee tweeters en twee externe crossovers. JBL's gepatenteerde Plus One™-structuur vergroot het oppervlak van de polypropyleen wooferconus voor een betere midbass-ervaring en een edge-driven tweeter breidt het hoge frequentiebereik uit, zodat je muzikale details hoort die je nog nooit uit je oude luidsprekers hebt gehoord.

De kleine dingen die tellen

Het ontwerp met lage impedantie van de GX600C haalt veilig meer vermogen uit je autoradio of versterker om je muziek extra pit te geven. JBL bevat ook externe crossovers met instelbare tweeterregeling, zodat je lage en hoge tonen gelijkmatig worden verdeeld en perfect worden versterkt.

Een match voor elk systeem

Deze luidsprekers van 2,3 ohm zijn zo gevoelig dat je ze kunt voeden met een aftermarket-stereo, maar je krijgt nog betere resultaten door ze te voeden met een externe versterker, tot 70 watt RMS.

Specificaties

Technische specificaties
Type speaker Composet
Aantal woofers 2
Aantal tweeters 2
Diameter woofer (cm) 16,5
RMS vermogen (Watt) 70
Maximaal muziekvermogen (Watt) 210
Impedantie (Ohm) 2,3
Gevoeligheid (dB) 92
Frequentiebereik (Hz) 50 - 21000
Inbouwdiepte (mm) 52,39

Reviews

Geef beoordeling