Menu
Winkelmand

JBL GX-A604

JBL GX-A604
JBL GX-A604
JBL GX-A604
JBL GX-A604
JBL GX-A604
JBL GX-A604

Product omschrijving

JBL GX-A604

Hieronder vindt u de specificaties van deze 4-kanaals versterker van JBL. Wij hebben heeft een grote collectie 4-kanaals versterkers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 4-kanaals autoversterkers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van JBL, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.


De GX-A604, een 435-watt, vier-kanaals, full-range powerhouse, met on-board variabele elektronische crossovers en variabele Bass EQ op de achterste kanalen, is zonder twijfel een veelzijdig bouwsysteem. De GX-A604, met een enorm vermogen in een behuizing van 52mm hoogte, 206mm breedte en 300mm lengte, is eenvoudig te installeren maar kan ook dienen als de basis voor een geavanceerd geluidssysteem.

De kenmerken zijn ondermeer een aluminium koellichaam, ingebouwde elektronische crossover-netwerken en bass boost circuits.

JBL®, met bijna zeven decennia ervaring om live muziek tot leven te brengen, heeft vele aspecten van onze professionele technologieën voor toepassing in onze audiosystemen voor auto's toegepast en uw luisterervaring tijdens het autorijden tot nieuwe hoogte van kracht en helderheid gebracht. Als u op zoek bent naar drastische verbetering van uw fabriek geïnstalleerde audiosysteem of vanaf het begin een eigen geluidssysteem wilt ontwerpen, dan vindt u bij uw JBL audiodealer alles wat u nodig hebt.

Verhoog het volume en de geluidskwaliteit van uw fabriek geïnstalleerde geluidsysteem met de nieuwe GX-serie versterkers. GX versterkers heeft een breed aanbod van producten tegen betaalbare prijzen, variërend van een compacte stereoversterker met voldoende kracht voor de meest veeleisende luidsprekersystemen, tot de supersterke GX-A3001 met een vermogen van meer dan 400 watt pure bas. Er is niets mis met uw bestaande audiosysteem dat niet verholpen kan worden met puur vermogen, en de met de GX-serie versterkers is dat eenvoudig.

Een goed geluidssysteem voor uw auto vereist niet alleen goede apparatuur, maar ook de mogelijkheid om alle onderdelen samen te laten werken als een geïntegreerd geheel. Ingebouwde actieve crossovers en aparte lijn- en luidsprekeringangen maken het eenvouding de nieuwe GX versterkers aan de rest van uw systeem te koppelen. En de zorgvuldig ontworpen Bass Boost-circuits maken het mogelijk om het geluid waar u van droomt te produceren, met zowel een upgrade van het fabriek geïnstalleerde systeem of een zelf-ontworpen systeem. Jarenlang hebben de ingenieurs van JBL de apparatuur ontwikkeld waar professionals op vertrouwen. Nu maken we apparaatuur waarmee u ook professionele resultaten kunt bereiken.

Een systeemversterker die meerdere kanalen biedt die zijn geconfigureerd in een enkel chassis dat een volledig systeem kan bedienen.


Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Auto Turn On Ja
Crossover Low Pass
High Level in Ja
Klasse A/B
Lengte (cm) 20
Maximaal muziekvermogen (Watt) 280
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 60

Reviews

Geef beoordeling

JBL GX-A604
  • Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
  • Merk: JBL
  • Model: GX-A604
€ 159,00
Excl. BTW: € 131,41