Menu
Winkelmand

JBL BASSPRO SL2

JBL BASSPRO SL2
JBL BASSPRO SL2
JBL BASSPRO SL2
JBL BASSPRO SL2
JBL BASSPRO SL2
JBL BASSPRO SL2

Productinformatie

JBL BASSPRO SL2

Ideaal voor onder de stoel!

Aangedreven, 8" (200mm) audiowoofersysteem onder autostoel voor versterking van de bassuitgang van luidsprekers met volledig bereik

De BassPro SL aangedreven woofer past onder de voorstoel van de meeste voertuigen en voegt krachtige bass toe aan elk willekeurig audiosysteem in de auto.

Je kunt de elektronische crossoverbediening en flexibele EQ-instellingen gebruiken om de BassPro SL af te stemmen op jouw systeem, gebaseerd de akoestiek in de auto en jouw eigen smaak. De energie-efficiënte digitale versterker is een krachtige aandrijving voor de subwoofer, terwijl deze zelfs koel blijft wanneer hard aangedreven. De BassPro SL biedt een fantastische bassuitgang zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Specificaties

Technische specificaties (Subwoofers)
High Level ingang Ja
Ingebouwde versterker Ja
Maximaal muziekvermogen (Watt) 250
RMS vermogen (Watt) 125

Reviews

Geef beoordeling

I.v.m. de corona maatregelen in Nederland, zijn wij genoodzaakt om regels te hanteren. De winkel is gesloten en alleen toegankelijk op afspraak. Bestellingen in de webshop worden gewoon verzonden. Voorkom dat je voor een dichte deur staat en maak ten alle tijden een afspraak een dag van te voren. Ter bevestiging van je afspraak, ontvang je van ons een bericht met de dag en tijd.