Menu
Winkelmand

Hertz H8 DSP

Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP
Hertz H8 DSP

Product omschrijving

Hertz H8 DSP

De Hertz H8 DSP kan aangesloten worden op elke analoge of digitale geluidsbron. Dit transformeert een 'gewone' audio installatie in een high-performance audio systeem met ongekende mogelijkheden. De simpele en intuïtieve computer sofware geeft meer dan voldoende mogelijkheden om het geluid perfect af te stemmen op de complexiteit van een auto interieur. 

De Hertz H8 DSP heeft 7 signaal input mogelijkheden met verschillende interfaces; 4 highlevel inputs, die ook low-level voorversterker signalen accepteert, een stereo AUX input en een digitale, optische ingang (sample rate tot 96/24 bit).

Dankzij de configuratie wizard in de software kunt u de DSP gemakkelijk naar uw wensen instellen door meerdere kanalen te combineren, het inkomende signaal te reguleren naar een standaard geluidscurve of door een center, achter en subwoofer kanaal te reconstrueren op basis van een simpel stereo signaal.

De DSP wordt geleverd met de DRC HE afstandbediening. Deze misstaat niet in het interieur en geeft de mogelijkheid snel te wisselen tussen bronnen en geluids presets en volume en equalizing te bedienen.

Hertz H8 DSP handleiding


Hertz H8 DSP Technische specificaties

Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Auto Turn On Ja
Crossover Low Pass
Klasse D
Lengte (cm) 19

Reviews

Geef beoordeling

Hertz H8 DSP
  • Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
  • Merk: Hertz
  • Model: HZH8DSP
€ 429,00
Excl. BTW: € 354,55
Tags: hertz , dsp , 8-kanaals
DECEMBER KNALMAAND! BEPAAL JE EIGEN KORTING EN KRIJG DIRECT TOT 20% KORTING