Menu
Winkelmand

Helix V TWELVE DSP - 12-kanaals versterker met DSP

Helix V TWELVE DSP - 12-kanaals versterker met DSP
Helix V TWELVE DSP - 12-kanaals versterker met DSP
Helix V TWELVE DSP - 12-kanaals versterker met DSP
Helix V TWELVE DSP - 12-kanaals versterker met DSP
Helix V TWELVE DSP - 12-kanaals versterker met DSP
Helix V TWELVE DSP - 12-kanaals versterker met DSP

Productinformatie

De koning van connectiviteit

12 high-level ingangen, 6 cinch-ingangen, 14 DSP-kanalen, 12 uitgangsstages met maximaal 160 RMS bij 2 Ohm gecombineerd in een ultracompacte behuizing die de afmeting van slechts twee enveloppen heeft. De nieuwe V TWELVE DSP is onmiskenbaar een technologische mijlpaal en de probleemoplosser bij uitstek als het gaat om het upgraden van meerkanaals premium geluidssystemen in moderne voertuigen.

Connectiviteit opnieuw gedefinieerd

Wat te doen als een voertuig af fabriek al is uitgerust met een premium geluidssysteem, waarvan de versterker vaak al meer dan 10 kanalen heeft? Vervanging is in veel gevallen niet meer mogelijk, zodat alleen een versterker met hetzelfde aantal high-level ingangen in aanmerking komt voor het upgraden van het systeem. De V TWELVE DSP is de eerste versterker ter wereld die 12 high-level ingangen en evenzoveel versterkerkanalen, een digitale ingang en een HEC-slot biedt. De geïntegreerde DSP kan dit gemakkelijk aan, omdat hij wordt geleverd met het ongelooflijke aantal van veertien (14!) afzonderlijke kanalen.

Virtuele kanaalverwerking - zo werkt signaalroutering tegenwoordig

De aanpassing aan moderne OE-geluidssystemen via een toenemend aantal ingangen heeft een aanzienlijke impact op de complexiteit van de signaalroutering in de versterker. Vooral wanneer meerdere ingangssignalen met elkaar worden gemengd en vervolgens weer worden opgesplitst in meerwegsystemen, bereiken conventionele routeringsconcepten snel hun grenzen. Audiotec Fischer's nieuwe meertraps "Virtual Channel Processing", in combinatie met de erkende gebruiksvriendelijke DSP PC-Tool-software, maakt het eenvoudig om zelfs zeer complexe systeemconfiguraties te realiseren. Bovendien kunt u onze eigen FX-geluidsfuncties zoals "RealCenter" of "Augmented Bass Processing" vrij toewijzen. Maar dankzij het enorme aantal kanalen is de V TWELVE DSP ook een uitstekend voorbeeld voor toepassingen waarin een 1 op 1 routing (IOR) zinvol is.

De plus in snelheid – dankzij ACO

Zo'n groot aantal kanalen vereist ultrasnelle hardware - het eigen 32-bits ACO-platform van Audiotec Fischer neemt alle besturingstaken over en zorgt voor uitzonderlijke snelheid, vooral voor datacommunicatie met onze DSP PC-Tool-software, maar ook voor bliksemsnel schakelen tussen maximaal tien mogelijke geluidsopstellingen. De fantastische geluidseffecten die horen bij het ACO-platform, zoals Augmented Bass Processing, StageXpander of RealCenter, zijn net zo natuurlijk met de V TWELVE DSP als een 12-kanaals ingangs-EQ, inclusief onze Input Signal Analyzer (ISA) voor eenvoudige analyse en compensatie van de input signalen van OE-radio's.

Geluidskwaliteit zonder compromissen

Afzonderlijke AD- en DA-converters van de nieuwste generatie van Asahi Kasei met een native resolutie van 32 Bit zorgen voor optimale geluidsprestaties, de best mogelijke signaal-ruisverhouding en minimale vervorming. Bezorgdheid dat de overvloed aan audiokanalen en het extreem dichte ontwerp een impact kunnen hebben op de geluidskwaliteit is volledig misplaatst voor een HELIX-product.

Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
RMS vermogen op 4 ohm (Watt x Kanalen) 75 x 12
RMS vermogen op 2 ohm (Watt x Kanalen) 120 x 12
Subwoofer RMS vermogen op 4 ohm (Watt x kanalen)
Subwoofer RMS vermogen op 2 ohm (Watt x Kanalen)
Gebrugd RMS-vermogen (Watt x Kanalen)
Maximaal muziekvermogen (Watt) 1920
Frequentiebereik (Hz) 20 - 22000
DSP Ja
Voltage 12 volt
Crossover
High Level in Ja
Klasse D, G
Afmeting (cm) 4,4 x 22 x 22

Reviews

Geef beoordeling