Menu
Winkelmand

Helix AAC.3 HP met ADEP.2

Helix AAC.3 HP met ADEP.2

Productinformatie

HELIX AAC.3 HP

De integratie van auto-hifi-componenten in bestaande originele geluidssystemen met afzonderlijke versterkers wordt steeds complexer vanwege de intelligente radiodiagnosesystemen en het ontbreken van voorversterkeruitgangen. Dit is waar de nieuwe HELIX AAC.3 HP in het spel komt.

De meest intelligente hoog-laag converter in zijn klasse
Dankzij het geïntegreerde ADEP.2-circuit, dat het radiodiagnosesysteem omzeilt, behoren foutmeldingen of zelfs het weglaten van individuele functies (zoals faders) tot het verleden.
Vervormde muzieksignalen en verhoogde harmonische vervorming, die kunnen optreden in combinatie met conventionele hoog-laag converters, worden voorkomen door het intelligente ADEP.2-circuit. Bovendien wordt de autoradio-versterker ontlast en wordt het stroomverbruik tot 70% verminderd.

Slimme signaaldetectie

Zijn "Double Activation Circuit" genereert ook een +12 V afstandsbedieningssignaal op twee verschillende manieren om de aangesloten retrofit-versterker in te schakelen. Het detecteert ofwel het DC-spanningspotentieel op de luidsprekeruitgangen van standaard fabrieksversterkers of maakt gebruik van een geïntegreerde signaaldetectie met variabele ingangsgevoeligheid, die ook kan worden geactiveerd.
Tot de standaarduitrusting behoort ook de "Power Save Mode", die de externe uitgang uitschakelt als er langer dan 2 minuten geen ingangssignaal is. Omdat veel voertuigen met “CAN” of vergelijkbare bussystemen het geluidssysteem tot 15 minuten “onzichtbaar” laten staan, zelfs als u het voertuig in de tussentijd heeft verlaten.

Geschikt voor hoge resolutie De AAC.3 HP genereert een hoogwaardig voorversterkersignaal uit het luidsprekersignaal van de versterker van een origineel geluidssysteem en maakt zo de eenvoudige aansluiting van extra retrofit-versterkers mogelijk. Het bijzonder brede zendbereik van 18 Hz tot 80.000 Hz garandeert een uitstekende klank en maakt een hoge resolutie mogelijk.

Voor originele geluidssystemen zonder aparte fabrieksversterker raden we aan om de AAC.3 te gebruiken . Deze is speciaal ontwikkeld voor directe aansluiting op de luidsprekeruitgangen van de fabrieksradio.

Kenmerken

  • Maakt het mogelijk een retrofit-versterker aan te sluiten op fabrieksgeluidssystemen met een afzonderlijke versterker
  • Uitstekend geluid dankzij bijzonder groot zendbereik (18 Hz - 80 kHz)
  • Geschikt voor alle OEM soundsystemen met een losse versterker en een maximaal uitgangsvermogen van 155 watt
  • "ADEP.2" circuit "voor het omzeilen van diagnostische systemen voor luidsprekers
  • Microcontroller-gestuurde monitoring van het muzieksignaal en generatie van het afstandssignaal
  • "Power Save Mode" - vermindert het stroomverbruik van aangesloten versterkers wanneer er geen muzieksignaal is (na 2 min.)
  • "Double Activation Circuit" - genereert een +12 V afstandsbedieningssignaal voor het op twee verschillende manieren inschakelen van aangesloten versterkers
  • Hoogwaardige, gegoten en vergulde cinch-koppelingen voor verliesvrije signaaloverdracht

Technische specificaties

Max. Ingangsniveau - 25 volt (= 155 watt / 4 ohm))
Ingangsimpedantie - 13 ohm
Max. Uitgangsniveau - 4,0 volt
Frequentiebereik - 18 Hz - 80.000 Hz
Veerkracht op afstand - 200 mA
Werkspanning - 7-18 volt
Afmetingen (H x B x D) - 77 x 37 x 20 mm

compatibiliteit

Geschikt voor alle OEM soundsystemen met een losse versterker en een maximaal uitgangsvermogen van 155 watt

leveringsomvang

1 x signaalomvormer AAC.3 HP

Reviews

Geef beoordeling