Menu
Winkelmand

GLADEN ZERO 12 PRO

GLADEN ZERO 12 PRO
GLADEN ZERO 12 PRO
GLADEN ZERO 12 PRO
GLADEN ZERO 12 PRO

Productinformatie

GLADEN ZERO 12 PRO 

Hieronder vindt u de specificaties van deze losse subwoofer van GLADEN. Wij hebben een grote collectie 30cm subwoofers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende losse subwoofers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van GLADEN, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.

De GLADEN Zero 12 Pro is een hoogwaardige 30 cm subwoofer, opgebouwd uit de beste onderdelen voor een optimale weergave van de lage frequenties. Geschikt voor gesloten en bassreflex behuizingen. 

De conus van de Zero Pro woofers bestaat uit een sandwich van Papier, Foam en Papier. Hierdoor is het membraan zowel licht als stijf en beschikt het over uitstekende dempende eigenschappen. Resonanties en vervorming worden hiermee tot een absoluut mimimum beperkt. 
De Zero Pro subwoofers zijn opgebouwd in een stabiel en meervoudig geventileerd aluminium frame. De achterste poolplaat is eveneens meervoudig geventileerd, waardoor compressie en bijgeluiden worden vermeden. 
De nomex spider zorgt voor een lineaire uitslag in beide richtingen en voorkomt zodoende harmonische vervorming en compressie. De litzen zijn in de spider ingewoven voor optimale duurzaamheid. 
Made In Germany: GLADEN Zero producten zijn 100% ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.


  Ons Advies voor een behuizing:

  Bass-reflex kist: 48 Liter netto - ronde poort diameter 10cm - Lengte 20cm of 48 Liter netto - ronde poort diameter 10cm - Lengte 20cm

  Gelsoten kist: 20 Liter netto

  Minimaal 18mm mdf


  Specificaties

  Technische specificaties (Subwoofers)
  Impedantie 4 Ohm
  Inbouwdiepte (mm) 152
  Maximaal muziekvermogen (Watt) 750
  RMS vermogen (Watt) 500

  Reviews

  Geef beoordeling

  I.v.m. de corona maatregelen in Nederland, zijn wij genoodzaakt om regels te hanteren. De winkel is gesloten en alleen toegankelijk op afspraak. Bestellingen in de webshop worden gewoon verzonden. Voorkom dat je voor een dichte deur staat en maak ten alle tijden een afspraak een dag van te voren. Ter bevestiging van je afspraak, ontvang je van ons een bericht met de dag en tijd.