Menu
Winkelmand

Gladen XL 150c4

Gladen XL 150c4

Productinformatie

De GLADEN XL 150c4 is Full MOSFET opgebouwd en heeft hoogwaardige High Level ingangen. 

  • 2 Ohm stabiel (gebrugd: 4 Ohm)
  • TCCS Koelsysteem
  • Full MOSFET
  • Symmetrische High Level ingangen
  • Highpass, Lowpass & Bandpass

TCCS

TCCS staat voor Temperature Controled Cooling System wat erop neer komt dat de ventilatoren van de versterker pas gaan draaien op het moment dat de versterker te warm wordt. Naarmate de versterker warmer wordt gaan ook de ventilatoren harder draaien. Dankzij de nieuw ontworpen behuizing is er nu ook plaats voor ventilatoren aan de achterzijde van de versterker waardoor de versterker nu aanzienlijk beter gekoeld wordt.

Full MOSFET

De XL versterkers zijn opgebouwd met robuuste en snelle MOSFET transistoren, zowel in de voeding als in de eindversterker. Het snelle schakelen van deze transistoren en de kleine verliezen dragen bij aan het hoge rendement en de befaamde betrouwbaarheid van deze versterkers. Bovendien maken de MOSFET’s in de eintrap de grote bandbreedte mogelijk waarin de XL versterkers hun werk doen.

Symmetrische High Level ingangen

Om een versterker op een originele (OEM) fabrieksradio aan te sluiten is vaak een zogenaamde High Level adapter nodig. Behalve dat deze adapters vaak van inferieure kwaliteit zijn leveren ze ook nog eens extra werk op bij het inbouwen.
De nieuwe GLADEN versterkers zijn voorzien van een hoogwaardige, ingebouwde High Level ingang. Dankzij de symmetrische opbouw ervan worden elektromagnetische storingen geëlimineerd waardoor dynamoruis en andere storingen tot het verleden behoren.

Filters

Op twee kanalen is het mogelijk een highpass-, lowpass-, of bandpassfilter te configureren. Op de twee overige kanalen kan een highpass of lowpass filter ingesteld worden. Verder is het highpassfilter te gebruiken als subsonicfilter vanaf 25 Hz. Hierdoor kan men optimaal een subwoofer (lowpass en subsonic), een kickbass (bandpass) of een composet (highpass) aansturen

Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
RMS vermogen op 4 ohm (Watt x Kanalen) 146 x 4
RMS vermogen op 2 ohm (Watt x Kanalen) 225 x 4
RMS vermogen op 1 ohm (Watt x Kanalen)
RMS vermogen op 3 ohm (Watt x Kanalen)
Subwoofer RMS vermogen op 4 ohm (Watt x kanalen)
Subwoofer RMS vermogen op 2 ohm (Watt x Kanalen)
Gebrugd RMS-vermogen (Watt x Kanalen) 2 x 450
Maximaal muziekvermogen (Watt)
Frequentiebereik (Hz) 10 - 30000
DSP
Voltage 12 volt
Crossover High Pass (HP), Low Pass (LP)
High Level in Ja
Klasse A/B
Afmeting (cm) 42,4 x 18 x 5,8

Reviews

Geef beoordeling