Menu
Winkelmand

GLADEN SQX 12

GLADEN SQX 12
GLADEN SQX 12
GLADEN SQX 12
GLADEN SQX 12
GLADEN SQX 12
GLADEN SQX 12

Productinformatie

GLADEN SQX 12

Hieronder vindt u de specificaties van deze losse subwoofer van GLADEN. Wij hebben een grote collectie 30cm subwoofers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende losse subwoofers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van GLADEN, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.


De SQX subwoofers garanderen dynamiek en geluidskwaliteit in een strak design. De SQX woofers spelen probleemloos snelle, strakke bassen maar staan ook op de allerlaagste frequenties garant voor voldoende luchtverplaatsing.

De SQX woofers spelen zowel in gepoorte als in gesloten behuizingen.


Ons Advies voor een behuizing:

Bass-reflex kist: 50 Liter netto - ronde poort diameter 10cm - Lengte 20cm of 65 Liter netto - ronde poort diameter 2x 10cm - Lengte 30cm

Gesloten kist: 32 Liter netto

Bandpass: voor gedeelte 40 Liter netto - achter gedeelte 25 Liter netto - ronde poort diameter 2x 10cm - Lengte 25cm

Minimaal 18mm mdf

Specificaties

Technische specificaties (Subwoofers)
Impedantie 4 Ohm
Inbouwdiepte (mm) 148
Maximaal muziekvermogen (Watt) 900
RMS vermogen (Watt) 600

Reviews

Geef beoordeling

I.v.m. de corona maatregelen in Nederland, zijn wij genoodzaakt om regels te hanteren. De winkel is gesloten en alleen toegankelijk op afspraak. Bestellingen in de webshop worden gewoon verzonden. Voorkom dat je voor een dichte deur staat en maak ten alle tijden een afspraak een dag van te voren. Ter bevestiging van je afspraak, ontvang je van ons een bericht met de dag en tijd.