Menu
Winkelmand

GLADEN SQL 15

GLADEN SQL 15
GLADEN SQL 15
GLADEN SQL 15
GLADEN SQL 15
GLADEN SQL 15
GLADEN SQL 15

Productinformatie

GLADEN SQL 15 

Hieronder vindt u de specificaties van deze losse subwoofer van GLADEN. Wij hebben een grote collectie 38cm subwoofers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende losse subwoofers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van GLADEN, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.

SQL staat voor Sound Quality Loud, de SQL 15 klinkt namelijk erg goed en beschikt daarnaast over een behoorlijke dynamiekreserve. Dankzij de grote 4" aluminium spreekspoel verplaatst deze GLADEN woofer behoorlijk wat lucht!

SPL Frame & Oversized Spider
De SQL woofer is opgebouwd in een zogenaamd SPL frame. Deze beschikt over extreem grote koelopeningen voor de spreekspoel en maakt het gebruik van extra grote spiders mogelijk. Deze grote spiders zijn nodig om de grote lineaire excursie mogelijk te maken.

Pressed Paper Cone
De conus is het meest onderschatte onderdeel van een woofer. Deze moet bij voorkeur licht en stijf zijn, maar toch over voldoende demping beschikken om resonanties te voorkomen. De conus van de SQL 15 is gemaakt van bijzonder licht, geperst papier. Hierdoor is de bewegende massa (Mms) van de woofer lager als van vergelijkbare woofers. Het resultaat is een zeer dynamisch klinkende woofer met voldoende SPL reserves voor als het eens wat harder moet.

Vented XXL Magnet
De 4" aluminium spreekspoel maakt een behoorlijke belastbaarheid mogelijk, dit wordt nog versterkt door de grote koelopeningen in het frame en op de backplate van de magneet. Bovendien draagt de sterke magneet bij aan het hoge rendement van de woofer en de uitgewogen parameters die het dynamische klankkarakter van de SQL 15 mogelijk maken.


Ons Advies voor een behuizing:

Bass-reflex kist:

95 Liter netto

Ronde poort diameter: 2 x 10 cm

Lengte: 25 cm of 130 Liter netto

Ronde poort diameter: 4 x 10 cm

Lengte: 28 cm


Gesloten kist:

60 Liter netto

Minimaal 18mm mdf

Specificaties

Technische specificaties (Subwoofers)
Impedantie 2 Ohm
Inbouwdiepte (mm) 231
Maximaal muziekvermogen (Watt) 1800
RMS vermogen (Watt) 1200

Reviews

Geef beoordeling