Menu
Winkelmand

GLADEN SPL 15

GLADEN SPL 15
GLADEN SPL 15
GLADEN SPL 15
GLADEN SPL 15
GLADEN SPL 15
GLADEN SPL 15

Productinformatie

GLADEN SPL 15 

Hieronder vindt u de specificaties van deze losse subwoofer van GLADEN. Wij hebben een grote collectie 38cm subwoofers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende losse subwoofers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van GLADEN, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.

De SPL 15 woofer is de succesvolle opvolger van de Helon 15 SPL van Audio System. In de nieuwe SPL woofer is een aanzienlijk dikkere poolplaat gebruikt, waardoor het rendement met ruim een dB is toegenomen. Bovendien is een nieuw frame gebruikt dat plaats bied aan grotere spiders. Hierdoor zijn de GLADEN SPL woofers makkelijker aan te sturen en hebben ze minder last van compressie op hoog volume.

Verder is de impedantie van de dubbele spreekspoel gewijzigd naar 2 x 1 Ohm. Hierdoor zijn de SPL versterkers ideaal aan te sturen door de compacte SPL 1800c1 versterker.

   Vlakdraad spreekspoel
   Een vlakdraad spreekspoel is gemaakt van gewalst draad. Hierdoor is er minder verloren ruimte tussen de wikkelingen waardoor zo efficient mogelijk gebruikt wordt gemaakt van de magnetische kracht in de luchtspleet. Het gevolg is een hoger rendement, bovendien is de warmtegeleiding bij een vlakdraadspoel beter waardoor ook de belastbaarheid toeneemt.

   Nomex spiders
   Nomex spiders zijn duurzaam en houden hun eigenschappen gedurende langere tijd constant, ook onder extreme omstandigheden. De GLADEN SPL woofers zijn voorzien van twee oversized Nomex spiders. Door de grote diameter van de ophanging worden de spiders minder zwaar belast en zijn de woofers eenvoudiger aan te sturen.

   Aluminium SPL Frame
   Dankzij het nieuwe SPL frame konden niet alleen grotere spiders gebruikt worden, ook de koeling is hierdoor sterk verbeterd. Dankzij de grote koelopeningen aan de zijkant van het frame kan de spreekspoel zijn warmte beter kwijt, bovendien wordt compressie van de lucht in de motor hierdoor tot een minimum beperkt. Dit komt niet alleen de belastbaarheid ten goede, maar ook de geluidskwaliteit.


   Ons Advies voor een behuizing:

   Bass-reflex kist: 95 Liter netto

   Ronde poort: diameter 10cm

   Lengte: 25cm of 140 Liter netto

   Ronde poort diameter 4x 10cm

   Lengte: 28cm

   Minimaal 18mm mdf


   Specificaties

   Technische specificaties (Subwoofers)
   RMS vermogen (Watt) 2200
   Maximaal muziekvermogen (Watt) 15000
   Impedantie (Ohm) 2x1 Ohm
   Inbouwdiepte (mm) 254

   Reviews

   Geef beoordeling