Menu
Winkelmand

GLADEN RS 15 Free Air

GLADEN RS 15 Free Air
GLADEN RS 15 Free Air
GLADEN RS 15 Free Air
GLADEN RS 15 Free Air
GLADEN RS 15 Free Air
GLADEN RS 15 Free Air

Productinformatie

GLADEN RS 15 Free Air

Hieronder vindt u de specificaties van deze losse subwoofer van GLADEN. Wij hebben een grote collectie 38cm subwoofers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende losse subwoofers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van GLADEN, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.

Hoogwaardige 38 cm subwoofer die geschikt is voor bassreflex en bandpass kisten. Tevens geschikt voor free-air gebruik!

Dankzij het hoge rendement van de RS woofers zijn ze bovendien eenvoudig aan te sturen en presteren ze al optimaal bij relatief lage versterkervermogens.


Free air
Hoewel het free-air principe met een imagoprobleem kampt, is het met uitstek de beste mogelijkheid om goede bassweergave in moderne sedans te realiseren. Doordat huidige auto's een sterk geïsoleerde bagageruimte hebben is het doorgaans niet zinvol om een subwooferkist te plaatsen. Door een free-air woofer achter het skiluik te plaatsen komt de bass beter door in de auto. Bovendien is het free-air pricipe klanktechnisch ongeevenaard door het uitstekende impulsgedrag van free-air woofers. Voorwaarde is wel dat de kofferruimte wordt behandeld met Silent Coat dempingsmateriaal.

Ons Advies voor een behuizing:

Bass-reflex kist: 100 Liter netto - ronde poort diameter 2x 10cm - Lengte 20cm

Gesloten kist: 70 Liter netto

Minimaal 18mm mdfSpecificaties

Technische specificaties (Subwoofers)
Impedantie 4 Ohm
Inbouwdiepte (mm) 176
Maximaal muziekvermogen (Watt) 650
RMS vermogen (Watt) 450

Reviews

Geef beoordeling