Menu
Winkelmand

GLADEN M 130-G2

GLADEN M 130

Productinformatie

Inbouwvriendelijke 13 cm luidsprekersset met hoog rendement. Bij GLADEN is de instap-lijn niet te vergelijken met andere entry-level producten. Dankzij de compacte bouwwijze van zowel de speakers als het filter, zijn de M systemen probleemloos in vrijwel elke auto te monteren.

Liefde voor details, perfectie en muziek bracht Henning Gladen in de jaren 90 ertoe om luidspreker- en crossover-systemen te ontwikkelen. In 1997 werd het merk GLADEN gelanceerd. Tegenwoordig leidt de lucht- en ruimtevaartingenieur tot GLADEN-ontwikkelingstechnologieën die ook worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart- of auto-industrie, zoals FEM-berekeningen. Maar zelfs met veel technische details begeleidt GLADEN AUDIO zijn producten op ongebruikelijke en nieuwe manieren, met één doel: de perfecte geluidservaring!

Voor de GLADEN-luidsprekers worden alleen hoogwaardige componenten gebruikt, die zijn gebaseerd op de hoogste normen. Deze omvatten vezel- of composietmembranen, Nomex centrerende spiders, gegoten aluminium ringen en stoffen tweeters. De strengen worden gewogen en er worden alleen hittebestendige lijmen gebruikt.

Specificaties

Technische specificaties
Type speaker Composet
Aantal woofers 2
Aantal tweeters 2
Diameter woofer (cm) 13
RMS vermogen (Watt) 75
Maximaal muziekvermogen (Watt) 110
Impedantie (Ohm) 3
Gevoeligheid (dB)
Frequentiebereik (Hz)
Inbouwdiepte (mm) 55

Reviews

Geef beoordeling