Menu
Winkelmand

Disclaimer Pim Tensen

Pim Tensen heeft deze website met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat informatie en prijzen onvolledig of onjuist op de pagina's is terechtgekomen. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie.


Pim Tensen of haar medewerkers kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie. Op de internetpagina's staan links die verwijzen naar internetpagina's van derden die niet onder het domein van Pim Tensen vallen. Op de inhoud van deze pagina's heeft Pim Tensen geen enkele invloed. Hoewel Pim Tensen zoveel mogelijk selecteert en toeziet op de kwaliteit van de informatie op deze pagina's, is Pim Tensen of haar medewerkers op geen enkele manier aansprakelijkheid voor de daar aangeboden informatie.


Pim Tensen behoudt zich het recht voor de inhoud van de internetpagina's en de tekst van deze verklaring op elk gewenst moment naar actualiteit en eigen inzicht te wijzigen. Met het gebruik van de internetpagina's van Pim Tensen verklaart de gebruiker uitdrukkelijk dat dit op eigen risico gebeurt en alle verantwoordelijkheid die verband houdt met het gebruik van deze pagina's bij de gebruiker ligt. Pim Tensen heeft alle (beveiligings)maatregelen getroffen om te voorkomen dat de Gebruiker schade lijdt door het gebruik van de webshop van Pim Tensen.


Pim Tensen garandeert niet dat deze maatregelen in alle omstandigheden afdoende zijn.Wij verwijzen u tevens naar onze Algemene Voorwaarden .


Deze Disclaimer maakt onverbrekelijk deel uit van de Algemene Voorwaarden voor gebruik van Pim Tensen, die van toepassing zijn op ieder gebruik van deze site, en die elders op deze site volledig staan gepubliceerd; Pim Tensen verwijst uitdrukkelijk naar die voorwaarden; deze Disclaimer dient in de context daarvan te worden gelezen en geïnterpreteerd.