Menu
Winkelmand

Brax NOX4 DSP (Black) DSP

Brax NOX4 DSP (Black) DSP

Product omschrijving

Brax NOX4 DSP (Black) DSP

Hieronder vindt u de specificaties van deze 4-kanaals DSP versterker van Brax. Wij hebben een grote collectie 4-kanaals DSP versterkers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 4-kanaals DSP autoversterkers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Brax, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.


Brax NOX4 DSP (Black) - High End 4-kanaals versterker met DSP

Op basis van onze principes " handgemaakte " en " Made in Germany " We hebben onszelf tot doel gesteld om compromisloze high-end versterker van de absolute topklasse ontwikkelen volgens de laatste technische kennis . De NOX4 en NOX4 DSP zijn even Resultaten technologische kwaliteit als een echte high - end statement : Jaren van ontwikkeling , innovatieve technologieën en een zeer veeleisende productie gecombineerd met de liefde voor muziek als de drijvende kracht voor ons werk te maken van de BRAX NOX versterkers ongetwijfeld de best klinkende vier kanalen ook in de wereld .

De rechte ontwerp van de NOX versterkers en gepland tot in het detail , de lay-out , hebben we bewust ontwikkelde twee varianten . Als NOX4 is niet nodig om crossovers en filter functies gebruiken . Korte signaalwegen in combinatie met geselecteerde componenten " made ​​in Germany " garantie dus pure muziek luisteren en onderstrepen het puristische high - end filosofie van BRAX .

De uitgebreide versie van NOX4 DSP levert compromisloze instellingen via de ingebouwde 6 - kanaals audio DSP . Met het niet alleen de 4 interne kanalen vrijelijk kunnen worden geconfigureerd , maar ook de twee line-out uitgangen .

Om verschillen in prestaties en toleranties tussen de afzonderlijke componenten volledig te elimineren , gebruiken we de productie van elke NOX versterker alleen hand geselecteerde transistoren , die zijn onderverdeeld in 300 categorieën . Ze kan perfect worden afgestemd . Op deze manier wereldwijd bereik BRAX versterker referentie -status .

De schakelende voeding van BRAX NOX4 DSP is een combinatie van indrukwekkende technologie en handgemaakte , geselecteerde componenten. Om spanningsschommelingen buiten direct regelen op de voeding , de versterker -ingangen voor gebruik van een buffer condensator . De vergulde , solide kracht klemmen voor kabeldiameters tot 50 mm ² , en tevens een belangrijke bijdrage aan de optimale prestaties van de supply BRAX NOX4 DSP maken .

Als gevolg hiervan , is het BRAX NOX4 DSP gekenmerkt door een zeer dynamische , razendsnelle en krachtige geluidsweergave . De filosofie achter de laatste fase wordt afgerond door de verpakking in een houten krat . Bovendien wordt elke eenheid afzonderlijk gemaakt en opgeslagen met de bijbehorende serienummer in onze service database . Wij produceren de BRAX NOX4 DSP uitsluitend op bestelling , te allen tijde graag speciale wensen van de klant . Zodat elke fase is een uniek stuk , dat zich terecht kunnen tooien met de titel " high - end made ​​in Germany " .


DSP specificaties:

30-bands EQ, instelbaar met "fine-tuning" in 1/24 octaaf en vriendelijkheid 0,5-15

High-en low-pass filters in 1/24 octaaf (volledige gamma) of 1-Hz stappen (subwoofer)

Helling 0-42 dB / oktober en time-alignment in 7 mm / 0.02 ms stappen

Fase 0/180 ° (full range) of 0-360 ° in stappen van 22,5 ° (subwoofer)

Alle gevestigde filter kenmerken: Bessel, Linkwitz, Butterworth, Chebyshev en Self-Define

Sommatie van maximaal 4 kanalen en vrij kanaal routing tussen inputs en outputs


Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
DSP Ja
Klasse A/B
Lengte (cm) 32
Maximaal muziekvermogen (Watt) 680
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 100

Reviews

Geef beoordeling

Brax NOX4 DSP (Black) DSP
  • Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
  • Merk: Brax
  • Model: NOX4DSPBL
€ 2.499,00
Excl. BTW: € 2.065,29
DECEMBER KNALMAAND! BEPAAL JE EIGEN KORTING EN KRIJG DIRECT TOT 20% KORTING