Menu
Winkelmand

Brax MX4 (Black)

Brax MX4 (Black)
Brax MX4 (Black)
Brax MX4 (Black)
Brax MX4 (Black)

Product omschrijving

Brax MX4 (Black)

Hieronder vindt u de specificaties van deze 4-kanaals versterker van Brax. Wij hebben een grote collectie 4-kanaals versterkers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 4-kanaals autoversterkers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Brax, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op.


Brax MX4 (Black) -  High End 4-kanaals versterker

Op basis van onze principes " handgemaakte " en " Made in Germany " , we hebben de versterker BRAX MX4 ontwikkeld volgens de laatste technische kennis . Het resultaat is zowel een eindtrap van klasse als een echte high - end statement : Jaren van ontwikkeling , innovatieve technologieën en een zeer veeleisende productie gecombineerd met de liefde voor muziek als de drijvende kracht voor ons werk te maken van de BRAX MX4 ongetwijfeld de meest krachtige en geklonken krachtigste vier - kanaals versterker in de wereld .

De rechte ontwerp van de MX4 podium en de geplande tot in het detail , de lay-out , hebben we bewust vermeden het gebruik van cross-overs en filter functies . Korte signaalwegen in combinatie met geselecteerde componenten " made ​​in Germany " garanderen een zuivere muziek luisteren en onderstrepen het puristische high - end filosofie van BRAX MX4 .

Tot verschillen in prestaties en productie toleranties tussen de afzonderlijke componenten volledig te elimineren , gebruiken we alleen de hand geselecteerde transistoren voor de uitgang van elke versterker MX4 . We delen de stroom, spanning en weerstand waarden in meer dan 300 categorieën en om ze zo perfect aan te passen . Op deze manier wereldwijd bereik BRAX versterker referentie -status . Audiotec visserij is de enige wereldwijde producent van audiofiele producten, die het kostbare en tijdrovende procedure van de hand selectie presteert in zijn streven naar perfectie . Natuurlijk zijn de nodige instrumenten ontwikkeld .

Twee gescheiden voedingen voor de kanalen A / B en C / D een onbeperkte garantie stabiele vermogen van BRAX MX4 . Dus de prestaties van de vermogensversterker blijft constant , zelfs wanneer luidsprekers en woofers met verschillende impedanties verbonden met de BRAX MX4 . Om spanningsschommelingen buiten direct regelen op de voeding , de versterker -ingangen voor gebruik van een buffer condensator . De vergulde , massief voedingsaansluitklemmen accepteren kabel met een diameter tot 50 mm ² , en tevens een belangrijke bijdrage aan de optimale prestaties van de supply BRAX MX4 maken .

Hierdoor wordt het BRAX MX4 gekenmerkt door een zeer dynamisch razendsnel en ongecontroleerd krachtige geluidsweergave . De filosofie achter de laatste fase wordt afgerond door de verpakking in een houten krat . Bovendien wordt elke eenheid afzonderlijk gemaakt en opgeslagen met de bijbehorende serienummer in een service database . Wij produceren de BRAX MX4 uitsluitend op bestelling , te allen tijde graag speciale wensen van de klant . Zodat elke fase is een uniek stuk , dat zich terecht kunnen tooien met de titel " high - end made ​​in Germany "


Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
DSP Ja
Lengte (cm) 36
Maximaal muziekvermogen (Watt) 1140
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 275

Reviews

Geef beoordeling

Brax MX4 (Black)
  • Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
  • Merk: Brax
  • Model: MX4BL
€ 3.399,00
Excl. BTW: € 2.809,09