Menu
Winkelmand

Alpine SXE-1750S

Alpine SXE-1750S
Alpine SXE-1750S
Alpine SXE-1750S
Alpine SXE-1750S

Productinformatie

Alpine SXE-1750S

Deze set van Alpine speakers komt uit de SXE lijn. Deze speakers staan bekend om hun goede prijs/kwaliteit-verhouding, veel vermogen en eenvoudige montage.

Luidsprekers van de Type-E Custom Fit-serie hebben een hoge prijs-kwaliteitverhouding. Ze passen binnen ieders budget en dankzij hun uitstekende prestaties en eenvoudige installatie zijn ze ideaal om uw fabrieksluidsprekers te upgraden. Deze luidsprekers zijn heel efficient en kunnen worden aangezet door de head-unit, waarbij ze u uitstekende prestaties over het hele bereik geven: stevige bassen met heldere, duidelijke hoge tonen. De speaker set heeft een frequentie bereik van 60 Hz - 20 kHz.

Specificaties

Technische specificaties
Aantal speakers 4
Garantie (in jaren) 5
Type speaker Composet
Filter Lijnfilter
Maximaal muziekvermogen (Watt) 280
RMS Vermogen (Watt) 45
Diameter tweeter (mm) 30
Diameter woofer (cm & inch) 16,5
Gevoeligheid (dB) 90
Impedantie (ohm) 4
Inbouwdiepte (mm) 46

Reviews

Geef beoordeling

I.v.m. de corona maatregelen in Nederland, zijn wij genoodzaakt om regels te hanteren. De winkel is gesloten en alleen toegankelijk op afspraak. Bestellingen in de webshop worden gewoon verzonden. Voorkom dat je voor een dichte deur staat en maak ten alle tijden een afspraak een dag van te voren. Ter bevestiging van je afspraak, ontvang je van ons een bericht met de dag en tijd.