Menu
Winkelmand

Alpine KTP-445A

Alpine KTP-445A
Alpine KTP-445A
Alpine KTP-445A
Alpine KTP-445A

Productinformatie

Alpine KTP-445A

Kleine 4-kanaals versterker. Upgrade uw vermogen van uw Alpine autoradio naar 4x100 Watt, met deze compacte versterker tussen uw Alpine bekabeling. Klein genoeg voor achter het dashboard. Plug en play, louder. Eenvoudig en snel. Ook aan te sluiten op een ander merk autoradio met speciale bekabeling

Op zoek naar een eenvoudige manier om uw audio een boost te geven? Het Alpine Power Pack verhoogd het vermogen van uw Alpine Autoradio naar maar liefst 4x45W RMS. Meer dan genoeg vermogen om de betere speakersets aan te sturen en-of om het vermogen van een zwaardere subwoofer bij te kunnen houden.

De Alpine KTP445A Power Pack is eenvoudig aan te sluiten op de originele Alpine aansluitstekker. Deze versterker word tussen de Alpine radio geklikt op de originele Alpine radio stekker en is weg te werken achter de radio of dashbordkastje. Let op dat de powerpack de speakers daadwerkelijk aan zal moeten sturen, deze upgrade werkt dus alleen als in de huidige setup uw speakers rechtstreeks aan de Alpine voorbereide autoradio zijn verbonden.

De KTP-445 kan aangesloten worden op elke Alpine head unit vanaf 2005 met een zwarte stroom-voedings stekker aansluiting.

Let op: alleen geschikt voor Alpine autoradio's vanaf 2005 -->

Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 45
Maximaal muziekvermogen (Watt) 400
Klasse D
Afmeting (cm) 64

Reviews

Geef beoordeling