Menu
Winkelmand

Alpine iLX-W650BT

Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT
Alpine iLX-W650BT

Productinformatie

7-Inch Alpine Multimedia systeem met CarPlay en Android Auto. De iLX-W650BT is een 2-DIN unit met een inbouwdiepte van slechts 6 cm, hierdoor past deze unit ook in voertuigen waar een normale 2-DIN unit te diep is. Alternatief kan de iLX-W650BT uitgebreid worden met de KTA-550 versterker. Deze compacte vierkanaals versterker kan achterop de iLX-W650BT geplaatst worden.

Belangrijk: De AM/FM tuner van dit toestel ondersteund geen RDS functies. De menu taal is instelbaar in Engels, Frans, Thais en Vietnamees.

Apple CarPlay

Maak slimmer gebruik van jouw iPhone in jouw auto dankzij Apple CarPlay. Met de ILX-W650BT kan je intuïtief bellen, navigeren, muziek luisteren en berichten verzenden en ontvangen door het scherm te bedienen of een Siri instructie. Luister zelfs naar Spotify, internet radio of podcasts, verbind simpelweg jouw iPhone met CarPlay ondersteuning met de USB poort op jouw Alpine toestel.

Online Navigatie met Apple CarPlay

Tijdens het rijden helpt de navigatie je de weg naar de bestemming te vinden. Met gesproken instructies en nieuwe, overzichtelijke weergave op het scherm. Bij een naderende afslag wordt er automatisch ingezoomd op de kruising zodat je beter ziet waar je heen moet. Tijdens de rit helpen grote pijlen en symbolen je de juiste route te vinden en word je geïnformeerd over hoe lang de rit nog duurt. Op zoek naar een tankstation of restaurant op jouw route? Nieuwe toetsen op het navigatie scherm helpen je snel de nabijgelegen plaatsen te vinden en geven een indicatie van hoeveel tijd deze omweg toevoegt aan de reis. Je activeert de Apple CarPlay navigatie met één druk op de Navigatie toets onder het scherm.

GPS & Glonass

Dit Alpine toestel wordt geleverd met een externe GPS antenne voor de plaatsbepaling tijdens het navigeren. Behalve GPS ondersteund deze antenne ook Glonass satellieten waardoor je méér satellieten ontvangt en je in grote steden, langs hoge gebouwen en door hoge bergen profiteert van een hogere nauwkeurigheid tijdens het navigeren. Bovendien ben je niet langer afhankelijk van de GPS ontvanger in jouw telefoon en maakt het dus niet uit waar je de telefoon plaatst tijdens het navigeren.

Hi-Res Audio

Dit Alpine toestel speelt audio bestanden in het lossless FLAC formaat voor maximale geluidskwaliteit. Onder andere 24/96 en 24/192 Hi-Res Audio bestanden worden ondersteund.

Bluetooth®

Dankzij de ingebouwde Bluetooth® module kan je een mobiele telefoon draadloos verbinden voor handsfree bellen. Door de overzichtelijke gebruikersinterface kan je eenvoudig het volume voor speaker en microfoon aanpassen. Verder is er een snelkeuze optie aanwezig voor de meest gebruikte nummers. Bovendien kan je draadloos audio streamen vanaf jouw Bluetooth® toestel om muziek of internet-radio te luisteren op jouw Alpine toestel.

3 RCA Uitgangen

De ILX-W650BT is voorzien van 3 lijnuitgangen (Front, Rear & Sub) voor het aansluiten van een externe versterker.

Reviews

Geef beoordeling