Menu
Winkelmand

Alpine CDE-205DAB

Alpine CDE-205DAB
Alpine CDE-205DAB
Alpine CDE-205DAB
Alpine CDE-205DAB
Alpine CDE-205DAB
Alpine CDE-205DAB

Productinformatie

Radio CD-Receiver met DAB+ Digitale Radio, Bluetooth, Bass Engine SQ en vrij instelbare RGB verlichting.

DAB+ Digitale Radio

Dankzij de ingebouwde DAB/DAB+/DMB tuner luister je naar digitale radio met uitstekende, ruisvrije geluidskwaliteit. Je kunt bovendien kiezen uit een breder aanbod van zenders als bij de traditionele FM radio; na een eerste scan van de beschikbare stations kies je de gewenste zenders uit een alfabetische lijst of op (muziek-) genre.

BassEngine SQ

Met Bassengine SQ heb je de keuze uit vijf voorgeprogrammeerde presets voor de weergave van de lage tonen: Standard, Punch, Rich, Mid Bass, Low Bass

Made for iPhone

Sluit jouw iPod of iPhone aan op de CDE-205DAB door middel van een USB kabel (niet meegeleverd) en speel de muziekbestanden van jouw Apple toestel rechtstreeks af op jouw Alpine radio. Selecteer titels, albums of afspeellijsten op jouw iPod/iPhone of rechtstreeks op de CDE-205DAB terwijl je rijdt. Compatibel met alle recente iPod en Iphone modellen inclusief iPhone X en iPhone 8.

Android Open Accessory 2.0

Sluit jouw Android toestel via USB aan op de CDE-205DAB en speel de audio content van jouw telefoon af via jouw Alpine. Selecteer titels van jouw Android toestel door middel van de de rotary encoder op jouw Alpine.

Bluetooth®

Dankzij de ingebouwde Bluetooth® module kan je een mobiele telefoon draadloos verbinden voor handsfree bellen. Door de overzichtelijke gebruikersinterface kan je eenvoudig het volume voor speaker en microfoon aanpassen. Verder is er een snelkeuze optie aanwezig voor de meest gebruikte nummers. Bovendien kan je draadloos audio streamen vanaf jouw Bluetooth® toestel om muziek of internet-radio te luisteren op uw Alpine toestel.

3 RCA Uitgangen

De CDE-205DAB is voorzien van 3 lijnuitgangen (Front, Rear & Sub) voor het aansluiten van een externe versterker.

RGB Verlichting

Laat jouw Alpine toestel perfect integreren in jouw dashboard door de kleur van de verlichting naadloos te laten aansluiten op die van jouw auto. Dankzij de RGB verlichting zijn letterlijk alle kleuren mogelijk.

Reviews

Geef beoordeling