Menu
Winkelmand

JBL GTR-7535

JBL GTR-7535
JBL GTR-7535
JBL GTR-7535
JBL GTR-7535
JBL GTR-7535
JBL GTR-7535

Product omschrijving

JBL GTR-7535

Vermogen geleverd in stijl

De JBL GTR-7535 5-kanaals versterker kan elk van uw vier full-range luidsprekers voorzien van 75 watt RMS, terwijl het een sub met maximaal 350 watt RMS op 2 ohm kan aansturen, u kunt uw hele systeem van power voorzien met een relatief compacte versterker. Nog beter, u kunt uw muziek rechtstreeks streamen vanaf een Bluetooth-apparaat op deze versterker.


Herstelt de opwinding in je muziek

Gedownloade digitale muziek en streaming diensten passen data compressie toe op hun bestanden, zodat u meer van hen kunt opslaan op uw apparaten, maar gecomprimeerde muziek klinkt beduidend saaier dan niet-gecomprimeerde bestanden. Harman Clari-FiTM sound restauratie technologie verbetert de geluidskwaliteit van uw digitale muziek door het te analyseren van de gegevens en vervolgens het reconstrueren van de onderdelen die tijdens het compressieproces werden verwijderd. Je krijgt scherpere hoge tonen, meer dynamiek, duidelijkere zang, en vollere muziek.


Connectiviteit

U kunt muziek van een Bluetooth-apparaat rechtstreeks streamen naar deze versterker voor een gemakkelijk, draadloos spel, waarmee u de radio van uw auto omzeilt. Met de functie Party Mode kunt u maximaal drie verschillende bronnen streamen, zodat meer mensen kunnen deelnemen aan de pret. De meegeleverde bedrade afstandsbediening geeft u handige knoppen voor Bluetooth streaming, hands-free bellen, Party Mode, en Clari-Fi-signaal processing.

 

Veelzijdig

U wilt meer Power? U kunt de GTR-7535 in 3-channel mode zettem en een paar high-performance speakers met een 200 Watt RMS per stuk aansturen, samen met 350 watt voor de subwoofer. U zult variabele high- en low-pass filters op de voorste en achterste kanalen vinden voor het verhogen van de efficiëntie van uw luidsprekersysteem. Het subwoofer kanaal is voorzien van een low-pass filter, fase-schakelaar en bass boost om de prestaties van uw sub en de behuizing te optimaliseren.


Specificaties

Technische specificaties (Autoversterkers)
Auto Turn On Ja
Crossover Subsonic
High Level in Ja
Klasse D
Lengte (cm) 33
Maximaal muziekvermogen (Watt) 475
Vermogen per kanaal bij 4 Ohm (Watt) 100

Reviews

Geef beoordeling

JBL GTR-7535
  • Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
  • Merk: JBL
  • Model: GTR-7535
€ 549,00
Excl. BTW: € 453,72